Twój partner na rynku nieruchomości

kariera2.jpg
Infolinia: 0 501 602 801 | we speak:
zgłoś nieruchomość
Polityka Prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy
W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane
W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować
W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych
Wykorzystywanie ciasteczek ("cookies")
W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe
Zmiany naszej polityki prywatności
Kontakt w sprawie zbieranych danych osobowych


Jakie dane o Tobie zbieramy
  • Dane zbierane podczas rejestracji - Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.
  • Dane zbierane podczas transakcji zakupu - Zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące formy płatności oraz ewentualne dane niezbędne do wystawienia faktury VAT (dane firmy oraz NIP).
  • Dane zbierane automatycznie - Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.
  • Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami - Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane
  • W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.
  • Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu.
  • Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym przygotowania zamówienia, dokumentów sprzedaży oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie kurierskiej DPD (lub Poczcie Polskiej w zależnośći od typu przewoźnika) odpowiedzialność za transport towu od siedziby firmy www.4Point.pl do klienta. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.
  • Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.
  • Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
  • Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
  • W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
  • W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować

Jeżeli współpracujesz z nami, w ramach umowy o pośrednictwo, możesz otrzymywać od nas e-maile dotyczące szczegółów obsługi Twojej oferty. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy chcieli przekazać Ci ważne informacje związane z obsługą Twojej oferty. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową najnowsze informacje związane z rynkiem nieruchomości lub informacje o nowych ofertach nieruchomości.


W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częscią wystawionego listu przewozowego lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.


Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.


W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe

Do zebranych danych osobowych mają dastęp tylko osoby zajmujące się przygotowaniem i realizacją ofery oraz ewentualnie inni pracownicy jeśli wystąpi koniczność dodatkowego kontaktu z klientem niezbędnego do realizacji oferty. Dodatkowo nasze bazy danych są odpowiednio zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.


Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.


Kontakt w sprawie zbieranych danych osobowych

Firma zbierająca Twoje dane osobowe: Merso Nieruchomości ; ul. Poznańska 18a/1 ; 60-849 Poznań ; Polska. W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z adresu e-mail'owego biuro@merso.pl lub danych kontaktowych umieszczonych w dziale kontakt .
jrobin.net projektowanie stron internetowych